Missie

Missie
De FUN Foundation heeft als missie om duizenden Gambiaanse kinderen van 8 tot 18 jaar een beter leven te bieden. De stichting richt zich daarbij met name op jongeren in Aljamdu, een van de armste regio’s van het West-Afrikaanse land. Oorspronkelijk bood FUN de kinderen sportvelden, voetbaltrainingen en voetballen, doelen, tenues en andere materialen aan: sport haalt de jongeren uit hun isolement en geeft hun de kans zich verder te ontwikkelen en hun zelfrespect te vergroten.


Primaire behoeftes
Al snel werd echter duidelijk dat de primaire behoeftes van de bevolking elders lagen. De FUN Foundation heeft nu als voornaamste doel om scholen en klinieken in de regio te realiseren.


Vooruitgang
Samen met onze oorspronkelijke activiteiten op sportief gebied hopen wij zo bij te dragen aan de sociale cohesie in en de economische vooruitgang van de dorpen waar we als stichting actief zijn.


Meer informatie
Voor meer informatie verwijzen we u graag naar ons beleidsplan en andere downloads (zie hieronder). Informatie over recente projecten vind u hier. Vanzelfsprekend kunt u ons ook altijd mailen of bellen.