Golden Boys

De Golden Boys is de naam van het voetbalteam dat wedstrijden speelt om geld in te zamelen voor de FUN Foundation. Het is natuurlijk niet zomaar een team: het bestaat grotendeels uit leden van het Ajax-jeugdelftal dat in 1997-1998 zulke hoge ogen gooide dat het nog altijd als de ‘gouden lichting’door het leven gaat. Zoals aanvoerder en initiator Pascal Heije het ook elders op deze site al zegt: “Het lijkt ons prachtig om met dit team bij te kunnen dragen aan de realisatie van de doelen van de stichting. Als gouden lichting hebben we destijds veel FUN gehad, dat willen we als Golden Boys weer opnieuw meemaken!’

Leden van de Golden Boys zijn onder meer Sander Keller, Jack Tol, Quido Lanzaat, Alpha Turay, Jeroen Verhoeven, Michael van der Kruis, Andy van der Meijde, Brutil Hosé, Michael Lamey, Mitchell Piqué, Marc Stuut, Sijmen Tol, Pascal Heije, Serge van den Ban, Jerryl Tjon-En-Fa, Darl Douglas, Bobby Gehring en Kevin Bobson. Als speciale gasten zijn inzetbaar Michael Mols, Yes-R, Orlando Engelaar, Tarik Oulida, Glen Helder en Olaf Lindenbergh.

Spelen tegen de Golden Boys? Dat kan natuurlijk:tegenstanders zijn van harte welkom! Aanmelden kan via onze contactpagina.


golden-boys-01